Na naložení

Nové produkty

Nové Hořčice špeková 200g Zobrazit větší

Hořčice špeková 200g

05-01-LSK-H003

Nové

Špeková hořčice je delikatesa, která v sobě spojuje bohatou chuť hořčice a našeho jedinečného špekového koření!...... Lussk
Balení: 200g


Špeková hořčice bezpochyby oživí vaše oblíbené pokrmy, vytvoří z nich jedinečný gastro zážitek a zlepší jejich chuťové vlastnosti.

Více informací

Zakoupením tohoto produktu získáte až 1 věrnostní bod. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 1 bod , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě 1,00 Kč.


91,00 Kč

Více informací

SLOŽENÍ: Plnotučná hořčice (pitná voda, HOŘČIČNÉ SEMENO, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, kurkuma, výtažek koření), špekové koření (cibule, sůl, vepřová slanina)


Tato hořčice je RAW výrobek a je vyrobena poctivým procesem z hořčice pěstované na polích Jižní Moravy. Díky své všestrannosti se stává oblíbenou přísadou v kuchyni například při přípravě sendvičů, hot dogů, grilovaného masa nebo omáček. Její silná chuť a výrazné aroma dokážou oživit každý pokrm a dodat mu jedinečný charakter. Špeková hořčice je nepostradatelným společníkem pro ty, kteří si rádi dopřávají příjemné chutě a vůně.

Výrobce: Potravinové služby, s.r.o., IČ: 05836891, Mistřice 152, 687 12

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: